Monday, June 22, 2009

Aku Berjalan...

Aku berjalan....
Berjalan bersendirian...
Ingin memilih jalan di kiri dan kanan...
Namun, aku buntu mana satu yg akan jadi pilihan...
Hukum alam...
Kite perlu membuat pilihan dalam kehidupan...
Ketika itu, otak dan akal akan berfikir...
Namun, hati dan perasaan yg akan menguasai keputusan...
Mana rasional?
Kenapa emosional?
Jangan kalah kerana emosi...
Kerana emosi itu banyak racunnya...
Sikit penawarnya...
Berhati-hatilah membuat keputusan...
Yang bebas dari emosi...
Vucah Vethuk..
7.58 a.m
21 Jun 09

Wednesday, June 17, 2009

Bosan Tahap Cipan.........

Salam....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa................................. aku bosan giler nih....
disebabkan cuti ni xde benda yg aku wat....melainkan duk umah n wat keje2 umah....
ari2 wat benda same....naik muak aku...huhuhu....
bile dah bosan sgt...mule la x sabar nak balik Segamat...huhuhu....entah la...xtau nak tulis pape dah...yg penting aku ngah bosan...... =(

Thursday, June 11, 2009

Syukur...


Salam sumer.... =)

Result pekse dah kuar....so tahniah kpd kengkawan sesumer n sesaper jek yg dpt result pekse... hope korang berpuas hati ngan pe yg korg dapat n if de yg kurg memuaskan...kite kena perbaiki k....hmmm...ekceli sem nih aku x teruja sgt nak tgok result pekse aku... meby disebabkan aku sendiri sedar yg de paper yg aku rase 50-50 jek nak lulus...sooo....xde la excited sgt nak usha result...takut ngan kenyataan..huhuhu.... tp td aku msj ngan kawan aku n die ckp result dah kuar...pelik gak aku coz kol 3 ptg td aku de usha n xde pon lg result pekse..rupe2nya kol 5.30 baru kuar...huhuhu....

berdebar gak mase login td...tp Alhamdulillah...sumer lulus....Thanks kpd Lecturer2 aku yg mengajar aku sem 4 nih... InsyaAllah sem depan aku kan tambahkan lagi usaha aku untuk perbaiki result aku nih yg ala-ala suam kuku...hohohohoooo....

Tuesday, June 9, 2009

Congrats My Bro..







salam...



dah lame kan aku x mencoret....



minggu lpas 1 Jun abang aku konvo n aku pon g la tgok die konvo...



saje nak amek pengalaman...hehehe...



bese la bile de majlis camtuh...punye la ramai manusia kat sane....



pening gak pale aku di buatnya..... ramai gak la famili aku yg anta abang aku konvo....coz ramai sedare aku dok area s.alam n klang.....



aku x tau la nak citer pe lg pasal majlis tuh...yg aku tau....confirm la orang yg konvo nih bangga giler coz dah jadik graduan.....wpon naik pentas tuh juz berape saat jek.... =)



pape pon...tahniah sekali lagi aku ucapkan kat abang aku ( Mohd Zainorhisyam ).... yg amek kos kreatif n artistik....



hope perjalanan hidupmu akan lancar dan diredhai Allah...Amin....